webdesign, webhosting, software, sítě, databáze
Každý problém má své řešení.

Aktuality

PF 2019 (21.12.2018)

AIKEN Vám přeje veselé Vánoce a mnoho zdraví, štěstí a úspěchů v roce 2019.

Vydání knihy Staré/nové kutnohorské pověsti (13.12.2017)

Vydali jsme výpravnou, celobarevnou knihu Staré/nové kutnohorské pověsti od akademické malířky Jitky Jelínkové. Knihu si můžete objednat v našem LinuxMarketu nebo zakoupit v kutnohorských knihkupectvích a na dalších místech.

další články ze sekce Aktuality...

Doporučujeme


Firemní blog

RoundCube a třísloupcové zobrazení (23.8.2013)

S rozmachem širokoúhlých monitorů se postupně mění také uživatelská rozhraní programů. Například při práci s poštou je dnes standardem třísloupcové zobrazení. Jak ho získat ve webmailu RoundCube?

Proč používat službu Přidej.cz? (22.3.2013)

Služba Přidej.cz spojuje hned tři hodnoty na jednom místě, a to zcela zdarma. Usnadňuje sdílení, posiluje SEO a nabízí přístup k zajímavým odkazům a k informacím o nich.

další články ze sekce Firemní blog...

Jak si vložit na web tlačítko Přidej.cz

Služba Přidej.cz umožňuje vkládat do různých záložkových služeb a sociálních sítí (a také do historie) odkazy na weby a na RSS kanály. Nejjednodušeji to lze zajistit vkládacím tlačítkem, které si umístíte na web.

Přestože lze vkládat odkazy do záložkových služeb přímo prostřednictvím webu Přidej.cz (vkládacích formulářů nebo nově i z úvodní stránky), mnohem rychlejší je to přes tlačítko na stránce, která se má sdílet. Umístíte-li si na stránku, pod článek apod. toto tlačítko, čtenář může snadno a rychle stránku nasdílet například na zdi Facebooku či do některé služby pro sdílení záložek. Současně může sdílenou stránku zařadit i do historie Přidej.cz (ve výchozím stavu je to zapnuto), kde ho najdou další návštěvníci.

Jak toto tlačítko získat? Je to velmi snadné. Na stránce „chci tlačítko“ si vyberete verzi, která se vám líbí, příslušný kus HTML kódu si zkopírujete a vložíte do své stránky tam, kde se má zobrazovat. Optimální místo je těsně pod textem, aby čtenář po dočtení textu mohl rovnou sdílet. HTML kódy tlačítek jsou připraveny tak, že i pokud by z nějakých důvodů nefungovaly plnohodnotně (například proto, že se jedná o blog na cizím serveru a jeho provozovatel nepovoluje vkládání JavaScriptu), umožňují alespoň přechod na web Přidej.cz k ručnímu vložení odkazu.

Přidej.cz je pravděpodobně jedinou službou svého druhu, která umožňuje jedním tlačítkem vkládat do více služeb, včetně těch českých a slovenských (např. Linkuj.cz nebo Park.sk) – jiné služby tohoto typu podporují jen zahraniční záložkové služby. Výhodou je také prostředí kompletně v češtině.

Zpět do sekce Firemní blog


AIKEN s.r.o.
Lorecká 465, 284 01 Kutná Hora
tel. 312 312 413, mobil 606 362 315
www.aiken.cz, aiken@aiken.cz

GEO: 049.95426, 015.27013