webdesign, webhosting, software, sítě, databáze
Každý problém má své řešení.

Aktuality

PF 2019 (21.12.2018)

AIKEN Vám přeje veselé Vánoce a mnoho zdraví, štěstí a úspěchů v roce 2019.

Vydání knihy Staré/nové kutnohorské pověsti (13.12.2017)

Vydali jsme výpravnou, celobarevnou knihu Staré/nové kutnohorské pověsti od akademické malířky Jitky Jelínkové. Knihu si můžete objednat v našem LinuxMarketu nebo zakoupit v kutnohorských knihkupectvích a na dalších místech.

další články ze sekce Aktuality...

Doporučujeme


Firemní blog

RoundCube a třísloupcové zobrazení (23.8.2013)

S rozmachem širokoúhlých monitorů se postupně mění také uživatelská rozhraní programů. Například při práci s poštou je dnes standardem třísloupcové zobrazení. Jak ho získat ve webmailu RoundCube?

Proč používat službu Přidej.cz? (22.3.2013)

Služba Přidej.cz spojuje hned tři hodnoty na jednom místě, a to zcela zdarma. Usnadňuje sdílení, posiluje SEO a nabízí přístup k zajímavým odkazům a k informacím o nich.

další články ze sekce Firemní blog...

Proč používat službu Přidej.cz?

Služba Přidej.cz spojuje hned tři hodnoty na jednom místě, a to zcela zdarma. Usnadňuje sdílení, posiluje SEO a nabízí přístup k zajímavým odkazům a k informacím o nich.

Přidej.cz je služba, jejíž používání má hned několik výhod:

  1. Snadno a jednoduše vložíte odkaz hned na několik záložkových služeb, sociálních sítí a dalších webů současně (u většiny je potřeba mít na nich vytvořený účet, některé umožňují sdílet i anonymně). Nemusíte opakově vyplňovat údaje pro každou službu zvlášť – a pokud si v prohlížeči povolíte otevírání oken ze stránky, stačí pak jen zaškrtnout, do kterých služeb budete sdílet a Přidej.cz se již postará o otevření oken jednotlivých služeb.
  2. Přidej.cz umožňuje při každém vložení odkazu tento uchovat i v historii služby. Nejenže pak může odkaz najít každý, kdo službu navštíví, ale současně se i podstatně zvyšuje hodnota odkazu pro vyhledávače. Je to díky tomu, že na Přidej.cz směruje velké množství odkazů z mnoha webů a zde umístěný odkaz má proto pro vyhledávače velkou míru relevance.
  3. V posledních měsících se zvyšují možnosti dalšího způsobu využití Přidej.cz: k objevování nových zajímavých odkazů. Služba u každého odkazu zobrazuje různé další dostupné informace, které tak máte možnost vidět bez návštěvy daného webu a dalších aktivit, které by ke zjištění takových informací byly nutné. Vidíte například, kdo je autorem webu nebo kde se web geograficky nachází (pokud jsou v něm tyto informace uvedeny), údaje o sdílení v sociálních sítích atd.

Do budoucna se plánuje mnoho dalších rozšíření a vylepšení. Budou uváděna do života postupně a přinesou do práce s odkazy zcela nové dimenze.

Zpět do sekce Firemní blog


AIKEN s.r.o.
Lorecká 465, 284 01 Kutná Hora
tel. 312 312 413, mobil 606 362 315
www.aiken.cz, aiken@aiken.cz

GEO: 049.95426, 015.27013